Výberové konanie

Organizácia sociálnej starostlivosti mesta Šaľa vyhlasuje výberové konanie na jedno pracovné miesto odborného garanta Nízkoprahového denného centra na Partizánskej ul. v Šali. Predpokladaný termín nástupu od 1. marca 2017. Uzávierka predkladanie žiadostí do zamestnania je 3. februára 2017. Výberové konanie sa uskutoční 8. februára 2017 v priestoroch OSS na Hornej ul. 11 v Šali. Požadované kvalifikačné predpoklady a podmienky účasto vo výberovom konaní sú uvedené v Ozname o výberovom konaní.

OSS mesta Šaľa zrušila výberové konanie na obsadenie pracovného miesto odborného garanta, o ktoré v určenej lehote do 03.02.2017 neprejavil záujem žiaden uchádzač.

kontakt:
posledná aktualizácia: 10.02.2017 09:54
počet zobrazení: 598
Komentár k tomuto článku (počet reakcií: 0)
Overovací kód

Informácie

Ochrana proti spamu. Je potrebné opísať vygenerovaný bezpečnostný kód.

  
DátumPredmetAutor
  

Poskytujeme Vám možnosť komentára k vyššie uvedenému článku, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Príspevky adresované priamo organizácii zasielajte cez formulár "Napíšte nám", ktorý sa nachádza pod ikonkou červeného tlačítka na grafickom banery nášho portálu. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky kontaktujte administrátora.

rss

top