Dotácia pre Útulok

Dotácia na podporu rozvoja sociálnych služieb

 

Mesto Šaľa sa koncom minulého roka uchádzalo v súlade so zákonom č. 544/2010 o dotáciách v pôsobnosti Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky o poskytnutie dotácie na nákup materiálno technického vybavenia pre útulok, ktorého prevádzkovateľom je Organizácia sociálnej starostlivosti mesta Šaľa.

Uvedená žiadosť o dotáciu bola schválená v rozsahu obstarania interiérového vybavenia 10 miest v útulku.

Cieľom projektu je podpora rozvoja sociálnych služieb zameraných na ľudí bez domova na zlepšenie udržateľnosti zariadenia a zvýšenie hygieny pobytu klientov v zariadení ako aj skrášlenie obytného priestoru pre ľudí na pokraji sociálneho vylúčenia a skvalitnenie už poskytovaných sociálnych služieb.

Zmluva o poskytnutí dotácie nadobudla účinnosť 8.10.2016. Výška schválenej dotácie je 5310 EUR formou bežného transferu. Z verejného obstarávania cez EKS vzišla celková výška nákladov na nákup vybavenia útulku na úrovni 5 900,16 eur, z čoho mesto z vlastných zdrojov spolufinancovalo 590,16 eur.

Projekt je spolufinancovaný z rozpočtovej kapitoly MPSVaR SR na rok 2016 z dotácie na podporu rozvoja sociálnych služieb.

kontakt: Dr. Ľubor Gáll
posledná aktualizácia: 14.11.2016 20:24
počet zobrazení: 850
Komentár k tomuto článku (počet reakcií: 0)
Overovací kód

Informácie

Ochrana proti spamu. Je potrebné opísať vygenerovaný bezpečnostný kód.

  
DátumPredmetAutor
  

Poskytujeme Vám možnosť komentára k vyššie uvedenému článku, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Príspevky adresované priamo organizácii zasielajte cez formulár "Napíšte nám", ktorý sa nachádza pod ikonkou červeného tlačítka na grafickom banery nášho portálu. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky kontaktujte administrátora.

rss

top